Programme 3 April 2017

20 BALMORAL AVE WHITEHEADBT389QD

TEL:02893378077 EMAIL:WHITEHEADCA@BTCONNECT.COM

Mon 3 April 10.00 am East Antrim Artists Community Centre
6.00 pm Relaxation Station Healo @ Community Centre
6.00 pm Danceworx Nursery to P4 Main Hall
6.45 pm Danceworx P5 –P7 Main Hall
7.00 pm Whitehead Runners Community Centre
7.30 pm Danceworx P7+ – Seniors Main Hall
9.30 – 2.30 Indian Head Massage 30min sessions Healo @ Community Centre
Tue 4 April 10.00 – 12.00 Yoga with Roshan Community Centre
10.30 – 12.30 Streetwise Circus Skills St Patrick’s Hall
6.30 – 9.30 pm Indian Head Massage 30min sessions Healo @ Community Centre
6.30 – 7.30 pm Whitehead Eagles Community Centre
8.00 pm Zumba Main Hall
Wed 5 April 9.30 – 2.30 pm Indian Head Massage 30min sessions Healo @ Community Centre
12.00 – 2.00 pm Lent Lunches St Patrick’s Church Hall
2.00 – 4.00 pm Flower Arranging Community Centre
6.30 – 9.30 pm Indian Head Massage 30min sessions Healo@ Community Centre
7.00 pm Whitehead Runners Community Centre
7.30 pm Line Dancing Main Hall
Thu 6 April 10.00 Baby Dance Community Centre
8.00 pm Cardio Box Main Hall
Frid 7 April 5.30 pm JuJitsu Main Hall
Sat
8 April
Sun
9 April

Prog 27 March 2017

20 BALMORAL AVE WHITEHEADBT389QD

TEL:02893378077 EMAIL:WHITEHEADCA@BTCONNECT.COM

Mon 27 March 10.00 am East Antrim Artists Community Centre
6.00 pm Relaxation Station Healo @ Community Centre
6.00 pm Danceworx Nursery to P4 Main Hall
6.45 pm Danceworx P5 –P7 Main Hall
7.00 pm Whitehead Runners Community Centre
7.30 pm Danceworx P7+ – Seniors Main Hall
9.30 – 2.30 Indian Head Massage 30min sessions Healo @ Community Centre
Tue 28 March 10.00 – 12.00 Yoga with Roshan Community Centre
10.30 – 12.30 Streetwise Circus Skills St Patrick’s Hall
6.30 – 9.30 pm Indian Head Massage 30min sessions Healo @ Community Centre
6.30 – 7.30 pm Whitehead Eagles Community Centre
8.00 pm Zumba Main Hall
Wed 29 March 9.30 – 2.30 pm Indian Head Massage 30min sessions Healo @ Community Centre
12.00 – 2.00 pm Lent Lunches St Patrick’s Church Hall
2.00 – 4.00 pm Flower Arranging Community Centre
2.00 – 8.00 pm BLOOD TRANSFUSION SESSIONS Main Hall
6.30 – 9.30 pm Indian Head Massage 30min sessions Healo@ Community Centre
7.00 pm Whitehead Runners Community Centre
7.30 pm Line Dancing Cancelled
Thu 30 March 10.00 Baby Dance Community Centre
8.00 pm Cardio Box Main Hall
Fri 31 March 5.30 pm JuJitsu Main Hall
Sat
1 April
  1. – 4.00 pm

1.00 – 3.00 pm

Needle Felting

Birthday party

McGuigan Suite

Main Hall

Sun
2 April
11.00 – 12.00

2.00 – 4.00 pm

Mindfulness

Birthday party

McGuigan Suite

Main Hall